- 2 filety śledziowetatar śledziowy - zdjęcie
– 1 małe jabłko (koksa)
– 1 cebula
– 1 mały ogórek konserwowy
– 1 łyżeczka posiekanego koperku
– 1 łyżka gęstego majonezu
– biały pieprz


 

 

Filety śledziowe drobno pokroić, małe jabłko obrać i również drobno pokroić. Śledź i jabłko wymieszać z koperkiem, majonezem, posiekanym ogórkiem i cebulą. Doprawić do smaku pieprzem. Do masy śledziowej można dodać kapary.

 



Podziel się! These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Facebook
  • Wykop
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • Reddit

Waszym zdaniem

Powered by Facebook Comments

Tagi: , , , ,
Napisano w Zakąski
Advertisement
Wasze głosowanie
   
Kontakt
Jeśli chcesz skontaktować się z nami w związku z:
- reklamą
- patronatem dla eventu
- treścią recenzji

wyślij mail na adres:
kontakt@szotyszociki.pl

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress

_________Uwaga!_________

Strona zawiera treści związane z alkoholem. Prosimy o podanie swojej daty urodzenia

- -