kuchnia warszawska okładka

W ręce naszych specjalistów wpadło ciekawe wydawnictwo: „Kuchnia Warszawska”, praca zbiorowa wydana na początku lat 60-tych przez Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego. Jako fani nie tylko gwary warszawskiej, a w ogóle wszystkiego co z szeroko rozumianą kulturą warszawską związane, zasiedli do czytania i testowania znalezionych przepisów i porad. Poniżej przedstawiamy swoisty ekstrakt, zebrane najciekawsze myśli z wymienionej książki.

1. Podawanie napojów

2. Przekąski – kanapki

3. Przekąski ze śledzi

4. Przekąski z jaj

5. Sałatki

6. Przekąski różne

Podziel się! These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Facebook
  • Wykop
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • Reddit
Advertisement
Wasze głosowanie
   
Kontakt
Jeśli chcesz skontaktować się z nami w związku z:
- reklamą
- patronatem dla eventu
- treścią recenzji

wyślij mail na adres:
kontakt@szotyszociki.pl

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress

_________Uwaga!_________

Strona zawiera treści związane z alkoholem. Prosimy o podanie swojej daty urodzenia

- -